The New Chic

Hádejte třikrát, která je moje nejoblíbenější barva? :D
Musím říct, že tato barva se u mě objevuje téměř všude, jak v oblečení, doplňcích, botách,           
ve vybavení pokoje... :) 
Nejčastější barva ve skříni to ale kupodivu není! 
Nejvíce mám černé a béžové (prostě neutrální barvy, které neurazí a hodí se ke všemu).
Tahle je však hned v závěsu! :)

PS: 
Máte to taky tak? 
Nebo je ve vaší skříni nejčastější vaše nejoblíbenější barva? 
Obklopujete se jí i jinde? :)

The New Chic


Week off...

Ano, přiznávám se dobrovolně a bez mučení :). 
Tento týden jsem nic nedělala, ale absolutně nic... asi to není úplně nejlepší taktika v maturitním ročníku, ale já prostě už nemám sílu (ano já vím, že mi došla pěkně brzo :D, ale snad se zase dobije). 

Nechávám všemu tak nějak volný průběh. 
Však ono to nějak dopadne. 
Navíc jak se tak říká, když nejde o život jde o h**** :D

Snažím se užívat dokud můžu a momentálně mi dělá velkou radost moje milovaná švadlenka :), neskutečně šikovná slečna, co má obrovskou trpělivost a zvládá poslouchat všechny moje výmysly ohledně mých vysněných maturitních šatů :D
Co vy na to? Obrážíte půjčovny nebo stejně jako já experimentujete? :)

PS: Není nic lepšího než "plyšáčci" na nožkách, kafe a knížka ;)

Just the way it is...

Zdravím!
Podávám hlášení!
Velký cestovatel, objevitel a průzkumník byl zase jednou na výletě ;)! Tentokrát to bylo Polsko ;) 
Nutno přiznat, že do této země se nezamiloval jako do dvou předchozích ( Francie... a hlavně, fanfáry prosím, VB!), ale stěžovat si také nemohl. Lidé jsou zde příjemní, milí a hlavně jim jde rozumět bez znalosti jejich jazyka. 

Účel návštěvy však pozitivní nebyl ani náhodou, jakožto velký milovník historie jsem se vydala po stopách polských památek... a jak asi všichni víme Polsko má bohužel ve své historii i pár momentů, které jim žádný stát nezávidí. Vše má holt svůj rub a líc. Abych se tedy konečně dostala k tomu, proč to nebyl pozitivní účel... protože jsem zavítala i na "obhlídku" koncentračních táborů, hlavní role Osvětim. 

Nechci vás strašit těmi hrůzami, co se tam člověk dozví... ale možná bych to doporučila každému, aby všichni viděli k čemu jsou někteří lidé ochotni zajít a co už by se nikdy nemělo NIKDY opakovat... snad se svět poučí :)




Tak a zpátky k pozitivním věcem :) Vzala jsem si k srdci komentáře k mému článku o mém složitém vaření :D a zkusila jsem něco složitějšího :) Tak co, už dobrý? :D


 A poslední je další můj pokus o uměleckou fotku, jinak fotky Osvětimi jsou od mého společníka z cest, tak prosím nekopírujte :)!