Velký objev!

Kdo už mě trošku zná, tak ví, že jsem hrozný lenoch a místo věcí, které bych měla dělat - dělám všechno ostatní nepotřebné. A tak místo psaní seminární práce projíždím Instagram, Polyvore, Pincerest a v poslední době hledám různé obrázky pro FB stránku a kdo sleduje mou FB stránku, tak už asi bude vědět o čem tento článek bude... objevila jsem totiž úžasnou blogerku...tramtadadá...je to Lu!

 Je to profesionální vizážistka, jeden z nejmilejších a nejpříjemnějších lidiček na světě a neskutečně kreativní osůbka - její videa a články jsou závislost! Nečekejte žádná líčí videa - i když by byla určitě jeden z nejpovolanějších lidiček na to, aby je dělala... ale spíše rady, tipy a návody k líčení a protože se vizáží živí - opravdu ví o čem mluví! :) Tak honem utíkejte ji také objevit! :)

Její blog: TU!
Její FB: TU!
Její profesní stránky : TU!
Youtube: TU!

Video které mě dostalo, neboť jsem si donedávna myslela, že jsem maniak na šperky :D!
TU!


Let do this! :)

Ahoj ahoj, omlouvám se za ne-aktivitu - byla jsem zahrabána v miliónech lejster slohových prací, přihlášek, žádostí, testů a bůhví čeho ještě... upřímně řečeno nevím, jak dlouho ještě vydržím život studenta, podle mě je totiž neskutečně únavný - snad se to změní vysokou a hlavně tím, že tam snad budu studovat obor, který mě baví.

K věci, nemůžu nějak najít čas k pořádným článkům a tak jsem se rozhodla, že založím stránku na FB, kde budu dávat kratší příspěvky... hlavně různá motta, inspirativní fotky a tak podobně.

Tady je: Little girl dreaming (osobní blog) Takže LIKE a jdeme na to :) Jestli máte taky stránku hoďte mi tak odkaz, hrozně ráda si dělám nový "kámošky" :) Vlastně pokud by někdo měl zájem  být spoluautorem piště do zpráv nebo na wisters@seznam.cz